Aantrekkelijk en royaal wonen

Aantrekkelijk en royaal wonen

Residence Chateau heeft 26 royale appartementen met een ruime badkamer. Woont u niet op de begane grond dan is uw appartement goed bereikbaar met de lift. U woont er aantrekkelijk, alleen of met een partner. Uw appartement kunt u in dit particuliere verzorgingstehuis naar eigen smaak inrichten. En wanneer u dit wenst kunt u samen met andere bewoners de maaltijd nuttigen, een kop koffie drinken of aan een activiteit deelnemen. Er zijn appartementen voor één persoon en voor twee personen. 

 

buitenzijde frederik hendriklaan

Residence Chateau is gevestigd in een pand, dat begin jaren dertig is ontworpen in de bouwstijl van de Nieuwe Haagse School. Het is mooi gelegen in het Van Stolkpark, een oud villapark in Den Haag.

Het Van Stolkpark is een beschermd stadsgezicht van Den Haag. Met de Frederik Hendriklaan, cultuur, winkels en bos op loopafstand is de ligging van Residence Chateau ideaal.

badkamer buitenzijde

Alle appartementen zijn ruim bemeten, rolstoeltoegankelijk en voorzien van een eigen badkamer.
Klik hier voor appartement Gaudi.
Klik hier voor appartement Gaugin.

Goede zorg en er verzorgd uitzien. Ook dat is geregeld bij Residence Chateau. Met een kapsalon in huis kunt u gemakkelijk uw haar laten verzorgen, door professionele kapsters.

fysio koningskamer

In beweging blijven is belangrijk, juist ook voor senioren. Het houdt lijf en leden gezond. Residence Chateau heeft een ruimte waar bewegingsactiviteiten en fysiotherapie plaatsvinden.

Leven zoals u dat altijd gewend was. Dat bieden we u in Residence Chateau zo veel mogelijk. Vandaar dat we alle ruimten in het verzorgingstehuis warm en smaakvol hebben ingericht.

bios  

Residence Chateau beschikt over een bioscoop, zodat u de deur niet uit hoeft om een mooie film te bekijken. Elk appartement heeft aansluiting voor radio en televisieapparatuur.

Residence Chateau beschikt over verschillende kamers van diverse afmetingen.

 

© Copyright 2018 - Privacybeleid