Recensies

Recensies

Residence Chateau is een verademing

Johanna Maria van der Kooij-van der Wees11-03-2018

Ik kom uit een regulier verpleeghuis met revalidatiezorg en dan is Residence Chateau een verademing. Ik doe eigenlijk alles het liefste zelf, maar met mijn 98 jaar kan ik dat niet meer. Hier begrijpen ze dat. Ze laten je wel zoveel mogelijk je eigen regie houden. Ze zijn geduldig en vriendelijk. Ik begrijp ook wel dat ze in een regulier huis met minder mensen, meer moeten doen. Als je echter zorgbehoevend bent, kan het knap lastig zijn als je bijvoorbeeld een half uur op het toilet moet wachten. Dat vindt niemand prettig. Bij het particuliere huis Residence Chateau word je sneller geholpen en gaan ze echt uit van wat je als bewoner wilt. Vriendelijkheid werkt wederzijds. Wie goed doet, goed ontmoet.

met hartelijke groet, Johanna Maria van der Kooij-van der Wees


Kwaliteit van leven

-28-02-2018

Mijn ouders wonen samen in Residence Chateau sinds 2 jaar en worden hier liefdevol, professioneel en respectvol verzorgd. De verpleging en verzorging is fantastisch en de kwaliteit van leven uitstekend. Chapeau!


Liefdevol verpleegd

-19-02-2018

Mijn beide ouders worden op dit moment liefdevol verpleegd en verzorgd in Résidence Chateau. Alle medewerkers zijn hartelijk, professioneel en voorkomend. Het huis is goed georganiseerd en naar onze wensen wordt heel goed geluisterd, Ik heb bewondering voor de flexibiliteit en de inzet van iedereen!


Geduld bij het personeel

-13-12-2017

Indrukwekkende betrokkenheid, hulpvaardigheid en geduld bij het personeel. Ik leg de lat heel hoog dus afspraken gaf ik iets lager.


Tijd voor een praatje

-16-08-2017

De verpleegzorg is aandachtig, ze hebben tijd voor een praatje. Rustig, respectvol en oor voor eigen wensen. Er worden afwisselende bezigheden aangeboden. Levenseinde begeleiding is goed. De leiding wordt in grote lijnen goed georganiseerd. Op onderstaande punten kan verbetering aangebracht worden: De toegang tot het huis met de grote lift met het verhuizen van spullen is lastig. Trapjes op. In sommige kamers is geen kabel voor internet, Filmzaal wordt te weinig aangeboden.


Zorgzaam en betrokken

-13-05-2016

Mijn vader heeft hier een half jaar gewoond. Geweldig lief personeel. Zorgzaam en heel betrokken.

(Bron: Zorgkaart Nederland: patiëntenfederatie)


Bijzondere weken

ir. F. de Fouw12-11-2015

Mijn vrouw en ik praten nog vaak over de Residence en mijn verblijf aldaar. De mooie grote kamer, de rust aan de achterkant van het pand en de rust in de Residence zelf.

Maar wat me het meest opviel in die twee weken was de gave, soepele samenwerking tussen de verschillende groepen van verzorgers, de mensen die zorgen voor het eten, het menu, het bestellen en het serveren ervan, de mensen die in de privekamers, de trapenhuzien etc. de zaak schoon en ordelijk houden en de mensen die met het behoud van de individuele gezondheid van de gasten bezig zijn. De soepelheid en de eenduidigheid waarmee het allemaal verloopt, heeft me zeer getroffen. Daar moet een goed stel magagementprincipes en bijbehorende aanwerving, selectie en training aan ten grondslag liggen. Compliment!

met hartelijke groet, F.de Fouw


Volop zorg en aandacht

Jan Denis Mulder16-08-2014

Geachte Dames en Heren van het Bestuur en het Staff-Personeel,

Mijn broer, Han Mulder, is sinds kortgeleden een gast in Uw tehuis en van de berichten welke ik krijg van zijn dochter Betty en schoonzoon Piet Alblas, heeft hij het uitstekend in zijn suite, omringd met hem bekende meubels, familie foto’s en objets d'art.

Ik hoor ook van andere bezoekers, o.a. onze zuster Meta die af en toe overkomt uit Zwitserland, dat de verzorging niets aan welke wensen dan ook overlaat; aan alles wordt aandacht geschonken, niets wordt over het hoofd gezien.

In deze tijd van veel inferieure behandeling en aandacht voor mensen die onze hulp zo nodig hebben, is Uw zorg voor kleine, zowel als grotere, besognes van Uw 'gasten' zo enorm geapprecieerd.

Met vriendelijke groet, Uw
Jan Denis Mulder

P.S. Na 60+ jaren in Amerika is mijn Hollands enigszins versleten. Mijn excuses.


Onze oom bij Residence Chateau

Jacqueline17-07-2014

Onze 85-jarige oom verblijft sinds februari in Residence Chateau. Wij hebben hem in de afgelopen maanden helemaal zien opbloeien door de goede zorg en de aandacht die hij nu krijgt. In het vorige verzorgingshuis zat hij helemaal weg te kwijnen en was hij in één jaar tijd zo'n 20 kg afgevallen. De zorgverleners in Residence Chateau zijn goed gemotiveerd en voeren hun werk prima uit. Mijn oom voelt zich weer gewaardeerd als mens en wordt met respect behandeld. Hij is zeer tevreden en wij -als familie- kunnen dit alleen maar beamen.


Activiteiten en buitenshuis genieten

Evy16-07-2014

Het is een bijzondere zorginstelling die de bewoners centraal heeft staan. De zorg is goed, maar het personeel denkt ook aan een goede daginvulling voor de bewoners. Zo verzorgt de instelling veel activiteiten, buitenshuis geniet daarbij de voorkeur. Ook kunnen bewoners individuele wensen kenbaar maken. De gastvrouwen zijn hartelijk.


Gemotiveerde zorgverleners

Een nichtje15-07-2014

Gedurende de jaren dat onze tante in RC verbleef hebben wij als familie en ook in de beleving van onze tante,altijd zeer gemotiveerde zorgverleners getroffen, die niet alleen hun vak goed uitvoerden, maar ook betrokken waren en de tijd namen om de gevraagde zorg te bieden. Men was steeds goed op de hoogte van wat er aan zorg gebeurd was en gedaan moest worden. Het team van RC laat zien dat goede mensgerichte zorg nog steeds in deze hectische tijd aanwezig is. Er is hier nog tijd voor een gesprek, extra advies en kop koffie. Ook is er persoonlijke aandacht voor de familie. Men wordt hier zeer gewaardeerd als mens waar een ieder met veel respect mee omgaat. Wat ons betreft; alle lof voor RC!


© Copyright 2018 - Privacybeleid