Ons team

Ons team

Bij Residence Chateau werken we met een deskundig team, dat hoogcomplexe zorgvragen kan beantwoorden. Wij maken ons sterk voor belevingsgerichte zorg. Onze bewoners vervolgen zoveel mogelijk hun levensweg op hun eigen manier. Door onze opleiding en ervaring weten we in te spelen op hun individuele behoeften. Ieder mens is anders en heeft een eigen identiteit en mogelijkheden. Ons team geeft professionele zorg vanuit een individuele benadering.

Belevingsgerichte zorg helpt bewoners

We merken dat deze benadering bewoners helpt de sociale contacten te verbeteren, eventueel probleemgedrag neemt af en aangepaste psychosociale interventies zorgen ervoor dat de kwaliteit van leven verbetert. We werken met een team dat keihard werkt om die kwaliteit optimaal te laten zijn. Ieder mens heeft volgens ons recht op goede verzorging en zorg die bijna onzichtbaar is in een omgeving die veilig voelt als thuis.

Betrokken medewerkers

Allereerst hebben we negentien ervaren en zeer betrokken zorgmedewerkers. Zij werken met hart en ziel voor onze bewoners en hebben het dagelijkse contact. Zij worden ondersteund en aangestuurd door een zorgcoördinator en een manager. Verder hebben we een eigen kok in huis en vijf servicemedewerkers in de keuken. Drie facilitair medewerkers verzorgen de was en de schoonmaak en we hebben een administratief medewerker. Kortom, teamleden met ieder hun eigen specialisme zorgen samen voor de allerbeste zorg voor elke bewoner.

© Copyright 2018 - Privacybeleid