Verzorgd wonen op niveau

Verzorgd wonen op niveau

Ons zorgteam staat 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar. Wij kunnen hoogcomplexe zorgvragen beantwoorden. Niets is ons vreemd, wij respecteren uw wensen. Dagelijks hebben wij contact met u als bewoner om te bespreken hoe wij uw leven kunnen vergemakkelijken. Dat varieert van vragen over uw medicatie tot het begeleiden naar een afspraak in het ziekenhuis.

HKZ certificering

Residence Chateau is HKZ gecertificeerd. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Het HKZ-certificaat geeft aan dat onze instelling voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg.

SPOT: welzijn centraal

Residence Chateau is aangesloten bij branchevereniging SPOT, die zich inzet voor kleinschalige thuis- en woonzorgaanbieders. SPOT is ervan overtuigd dat kleinschalige zorg het best bijdraagt aan het welzijn van de cliënt. De bij SPOT aangesloten zorgaanbieders vinden een hoge kwaliteit van zorg belangrijk, maar even belangrijk vinden zij persoonlijke aandacht voor de cliënt. Daarom ondertekent elk lid het Kwaliteitsreglement van de vereniging waarin afspraken over de kwaliteit van de zorg staan én over het doen en laten van de zorgverlener.

welzijn centraal