Recensies

Recensies

Bijzondere weken

ir. F. de Fouw12-11-2015

Mijn vrouw en ik praten nog vaak over de Residence en mijn verblijf aldaar. De mooie grote kamer, de rust aan de achterkant van het pand en de rust in de Residence zelf.

Maar wat me het meest opviel in die twee weken was de gave, soepele samenwerking tussen de verschillende groepen van verzorgers, de mensen die zorgen voor het eten, het menu, het bestellen en het serveren ervan, de mensen die in de privekamers, de trapenhuzien etc. de zaak schoon en ordelijk houden en de mensen die met het behoud van de individuele gezondheid van de gasten bezig zijn. De soepelheid en de eenduidigheid waarmee het allemaal verloopt, heeft me zeer getroffen. Daar moet een goed stel magagementprincipes en bijbehorende aanwerving, selectie en training aan ten grondslag liggen. Compliment!

met hartelijke groet, F.de Fouw


Volop zorg en aandacht

Jan Denis Mulder16-08-2014

Geachte Dames en Heren van het Bestuur en het Staff-Personeel,

Mijn broer, Han Mulder, is sinds kortgeleden een gast in Uw tehuis en van de berichten welke ik krijg van zijn dochter Betty en schoonzoon Piet Alblas, heeft hij het uitstekend in zijn suite, omringd met hem bekende meubels, familie foto’s en objets d'art.

Ik hoor ook van andere bezoekers, o.a. onze zuster Meta die af en toe overkomt uit Zwitserland, dat de verzorging niets aan welke wensen dan ook overlaat; aan alles wordt aandacht geschonken, niets wordt over het hoofd gezien.

In deze tijd van veel inferieure behandeling en aandacht voor mensen die onze hulp zo nodig hebben, is Uw zorg voor kleine, zowel als grotere, besognes van Uw 'gasten' zo enorm geapprecieerd.

Met vriendelijke groet, Uw
Jan Denis Mulder

P.S. Na 60+ jaren in Amerika is mijn Hollands enigszins versleten. Mijn excuses.


Onze oom bij Residence Chateau

Jacqueline17-07-2014

Onze 85-jarige oom verblijft sinds februari in Residence Chateau. Wij hebben hem in de afgelopen maanden helemaal zien opbloeien door de goede zorg en de aandacht die hij nu krijgt. In het vorige verzorgingshuis zat hij helemaal weg te kwijnen en was hij in één jaar tijd zo'n 20 kg afgevallen. De zorgverleners in Residence Chateau zijn goed gemotiveerd en voeren hun werk prima uit. Mijn oom voelt zich weer gewaardeerd als mens en wordt met respect behandeld. Hij is zeer tevreden en wij -als familie- kunnen dit alleen maar beamen.


Activiteiten en buitenshuis genieten

Evy16-07-2014

Het is een bijzondere zorginstelling die de bewoners centraal heeft staan. De zorg is goed, maar het personeel denkt ook aan een goede daginvulling voor de bewoners. Zo verzorgt de instelling veel activiteiten, buitenshuis geniet daarbij de voorkeur. Ook kunnen bewoners individuele wensen kenbaar maken. De gastvrouwen zijn hartelijk.


Gemotiveerde zorgverleners

Een nichtje15-07-2014

Gedurende de jaren dat onze tante in RC verbleef hebben wij als familie en ook in de beleving van onze tante,altijd zeer gemotiveerde zorgverleners getroffen, die niet alleen hun vak goed uitvoerden, maar ook betrokken waren en de tijd namen om de gevraagde zorg te bieden. Men was steeds goed op de hoogte van wat er aan zorg gebeurd was en gedaan moest worden. Het team van RC laat zien dat goede mensgerichte zorg nog steeds in deze hectische tijd aanwezig is. Er is hier nog tijd voor een gesprek, extra advies en kop koffie. Ook is er persoonlijke aandacht voor de familie. Men wordt hier zeer gewaardeerd als mens waar een ieder met veel respect mee omgaat. Wat ons betreft; alle lof voor RC!